ristojkoivula

Seuraava James Bond tapahtuu Suomessa?

 

Sellaista on huhuttu, näyttelijöitäkin on haastateltu.

Radio Suomellakin eilen mainittiin.


Suomessa ei Bond ole ainakaan vielä tapahtunut, ei Ruotsissakaan, edes Noopel-komiteassa (vaikka olisi pitänyt, sen verran paljon roistoja!), eikä Virossakaan!

Bondina jatkaisi viimesen (ja toivottavasti hurjimman kerran) Daniel Craig.


Näin ennen:


Maailmaroistonakaan ei ole koskaan vielä ollut  pohjoismalaista, eikä myöskään naista, mikä on jo tosipaha puute. Kolmosroistona aloittanut (viimmistä päälle hyvä) Grace Joneskin vaihtoi lopussa hyvikseksi elokuvassa Kuoleman katse (A View to a Kill = kuoleman näköala).

Kuvahaun tulos haulle Kuoleman katse

Kakkos-ja kolmoskonna...
 

AVTAKposter.jpg

Pääroisto, joka myös nitistetään viimeksi kohta tämän jälkeen, näkyy Zeppelinissä vasemmalla ylhäällä.


Bondia on paitsi "käytetty politiikassa", myös pilailtu armottomasti sellaisella poliittisella käytöllä, vaikkapa USA Demokraattipuolueen linjariidoissa (tekijätiimin Fox edusti yhtä, kilpailija CNN kilpailevaa siipeä):

HUMORISTINEN VÄLIHUOMAUTUS:

Varoittaako Bond-elokuva "Huominen ei koskaan kuole" (Tomorrow never dies), Englanti 1998, Ruutisbyroo CNN:stä, Guptasta kaltaisineen - ja Clintoneista?


 

Kuvaa on erilaisissa äänestyksissä pidetty jopa parhaana Bondina. Se toistaa toisen parhaisiin kuu-luvan bondin "Elät vain kahdesti" (You only live twice) juoniku-viota,jossa kansainvälinen gangste-riporukka yrittää saada aikaan suurvaltojen, nyt USA:n ja Kiinan välisen maailmasodan tekemällä näille vastapuolen piikkiin meneviä koiruuksia, jollaisia muiden kuin supervaltojen ei pitäisi osata eikä kustantaa tehdä. Englantilainen sotalaiva uppoaa Kiinanmerellä Vietnamin edustalla, mistä epäillään kiinalaisia.

Sitä ennen on kuitenkin tapahtunut, että NATO:lta on varastettu sotaharjoituksissa "GPS-kooderi", jolla pystytään tuottamaan vihollisen GPS-paikantimiin väärennettyä GPS-tietoa, joka saa lentoko-neet lentämään ja laivat uimaan päin helvettiä. (Viittaa ainakin minun mielestäni huumorimuodossa väärennettyyn tieteeseen.) Tällaista lai-tetta osaa käyttää (joskin huonosti...) myös roistotahon (R)Uutistoimisto Huomisen (Tomorrow, viittaa myös kuvan nimeen, että "niistä ei suinkaan tällä ole päästy eroon" ...), jolla on mahtavat poliittiset suhteet, kakkoskonna Henry Gupta, jota Bond arvelee ekoterroristiksi. Bondilla, vähän jähmeä Pierce Brosnan, on hampaankolossa Tomorrowta kohtaan ja hän on tutkinut sen touhuja myös omin päin, sillä hänen ex-tyttöystävänsä (Teri Hatcher) on lähtenyt mediamoguli  Elliott Carverin (= puusorvari, about Ted Turner = puusorvari niin ikään) matkaan.

Meediatalon suunnitelma on sytyttää kolmas maailmansota saadakseen mahdollisimman pal-jon ja raflaavia uutisia ja voidaakseen jos oikein hyvin sattuu myös vaikuttaa sodan kulkuun voit-tojensa eduksi...Henry (Kissinger?) (Sanjay?) Gupta on ahne ja tyhmä suurilla panoksilla ja armot-tomalla moukantuurilla pelaava gangsteri, joka pettää myös pomoaan Carveria - ja Carver ja muutkin myös häntä.

http://www.bondcollectibles.de/catalog/imagebank15/4449jp.jpg

Pomo lähettää Bondin Afganistaniin "Terroristien tavarataloon" katsomaan, olisiko GPS-kooderi päätynyt sinne myyntiin. Ja kuinka ollakaan ilmestyy myös kaksi venäläisittäin murtavaa asekaup-piasta, joilla on kuin onkin GPS-kooderi! Hän havaitsee tutun Henry Guptan myös tulleen ostoksille matkalaukku täynnä käteistä. Koska Gupta kohta tunnistaisi hänet, on pantava hösseliksi, ja yritet-tävä kaapata tai hävittää "kooderi". Syntyneessä häslingissä kooderi putoaa ehjänä Guptan matka-laukkuun - ilmaiseksi. Rahatkin hän pitää itsellään.

Elokuvan käsikirjoittaja on amerikkakainen TV-koomikko ja poliittinen kommentaattori (Fox-TV) Bruce Feirstein, joka toimi myös demokraattisenaattori Michael Duka-kisin kampanjajohtaja. Henry Guptaa esittää CNN:n kanssa kilpaileva TV-kasvo, TV-taikuri ja -juontaja Ricky Jay. Elliot Carver on walesilainen Jonathan Pryce.

Sheryl Crow: Tomorrow never dies:


https://www.youtube.com/watch?v=2BxTwJtpGYA

VARSINAINEN PROFETIA tuo kuva oli, jos tästä oli kysymys....

"Bondin näköinen" presidenttiehdokas, käsikirjoittaja oli hänen entinen vaalipäällikkönsä


Jos tämä olisi jokin "yhteispohjoismainen", suosittelisin käsirjoittajaksi Liza Marklundia, joka on näyttänyt kyntensä...

Nobelin testamentti

Viihde Julkaistu 08.03.2012 12:35

Nobelin testamentti

 

 

 

 

Täkäläisen maailmaroiston roliin olisi esimerkiksi  virolainen näyttelijä Peeter Oja yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto...

 

Huom koru.

 

Tunnari: William A. R. J. Korvenkoski ja Katjusha

https://youtu.be/igOa1EXKzTI

 

Muita ehdotuksia?

 

Kuka Bond-tyttö?

Millaisia a) suomalaisia, b) ulkomaalaisia roistoja?

 

jne....PS: Jos minä kirjoittaisin, aloittaisin tästä...
 

" Martti Keskitalo

Martti on toimituksen päällikkö, syntynyt vuonna 1931. Hän pitää Neuvostoliittoa Suomen pahim-pana uhkana, ja vartioi tarkasti uutisia, joita toimituksen työntekijät tekevät. Martti ei pidä Vesaa hyvänä toimittajana, koska tämä on tullut suhteilla toimitukseen – toisaalta hän luottaa Raijaan lähes sokeasti.

Kuvahaun tulos haulle Uutishuone

Martti on ollut ennen sarjan alkua naimisissa, mutta tämä lapseton liitto on päättynyt eroon. Myö-hemmin sarjan edetessä paljastuu, että Martti on homoseksuaali ja yhdessä meteorologi Aarnen (Nicke Lignell) kanssa. Raija ja Martti levittivät toimituksessa perätöntä "totuutta", että heillä on suhde – näin Raija saa avioeron ja Martin homoseksuaalisuus ei paljastu, kun hänellä on heteroseksuaalinen suhde.

Martti kuolee traagisesti Rissalan lentoturmassa vuonna 1978. Tämä muuttaa toimituksen raken-teen rajusti, ja hänen tilalleen nousee Keijo. Hautajaisissa selviää, että Martti on testamentannut koko omaisuutensa Raijalle. Omaisuuden joukosta löytyy myös Martin kirjoittama kirja, joka aluksi vaikuttaa omituiselta tekeleeltä, mutta loppujen lopuksi se paljastuu nerokkaaksi kuvaukseksi vallan ja median suhteesta. Parin kommelluksen jälkeen kirja julkaistaan postuumisti. "

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Risto Koivula

https://www.theguardian.com/film/2018/sep/14/james...

" Veteran 007 writers Purvis and Wade rehired to salvage Bond 25

Neal Purvis and Robert Wade are returning to James Bond for a seventh time, following Danny Boyle’s late-hour departure from the project

Daniel Craig in Spectre, the sixth James Bond film with writing credits for Neal Purvis and Robert Wade. Photograph: Allstar/United Artists

As producers attempt to get the next James Bond film back on track, after the abrupt departure of director Danny Boyle, reports have emerged that the series’ longtime writers, Neal Purvis and Robert Wade, have been rehired to produce a new script.

According to the Daily Mail, Purvis and Wade have returned to the 25th Bond film, having had their original treatment for the film set aside when producers opted to go with Boyle and a script by him and his regular writing collaborator, John Hodge.

However, now the planned 2020 release has had to be postponed, producers Barbara Broccoli and Michael G Wilson are scrambling to avoid further disruption, and the rehiring of experienced Bond writers Purvis and Wade – who have worked on every Bond film since 1999’s The World Is Not Enough – was almost inevitable. An unnamed source is quoted in the Mail as saying Purvis and Wade’s outline had been accepted before Boyle and Hodge came into the picture; they have now been given the go-ahead to complete a full script.

It is not clear what the “creative differences” were that led Boyle to leave Bond 25. Actor Jonathan Pryce suggested that producers “couldn’t take a socialist Bond”; another possibility is that Boyle had his choice of actors – principally Tomasz Kot as the lead villain – vetoed by executives.

However, the latter scenario has been thrown into doubt by a claim by Kite Runner and Wonder Woman star Said Taghmaoui that he had been cast in the main villain role. He told the Abu Dhabi publication The National: “I’m supposed to do the next James Bond, playing the lead bad guy.” However, Taghmaoui also mentioned the upheaval caused by Boyle’s departure, saying: “I was cast by Danny Boyle, and just now he left the project, so of course there’s some uncertainty.”