ristojkoivula

Mitä Donald ja Vladi TODELLA ajattelevat tästä Suomen tapahtumalogosta?

klo 20:16 | 11.7.2018

Entä heidän kannattajansa?

Onko PÄÄOSASSA TODALLA EU?

(Voi tietysti ollakin: mistä sentietää, mitä kaiken jälkeen pojat siitä sanovat ja linjaavat...)

Kumpi on tuo punainen "kommunisti"???!!!

Mitä tuo toinen preussinsininen (sinimulta, Zyklon B! 1.) markkeeraa? Ke(i)tä koskien?

Mitä noilla homoväreillä halutaan vihjata?

Arvauksia:

a) että EU on "homovaltio"?

b) että EU on AINOA homovaltio?

c) muuta, mitä?


Ettei vaan olisi taas niin, että sitä itse on, mitä muista valehtelee?***

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

" Zyklon (myöhemmin Zyklon A) oli alun perin saksalaisen Nobel-palkitun kemistin Fritz Haberin ennen 1. maailmansotaa tuholaismyrkyksi suunnitteleman syaanivetyvalmisteen (vaikuttava aine sinihappo, HCN) tavaramerkki. Maailmansotien välissä siitä jatkokehiteltiin sinetöityihin kanistereihin pakattu Zyklon B, jota käytettiin vesiliuoksena desinfiointiin ja kaasuna loisten ja tuholaisten torjuntaan. Zyklon B:ta vastaava tuote on yhä tuotannossa tuholaistorjuntaa varten Tšekin tasavallassa tuotemerkillä Uragan D2 (Uragan tarkoittaa hurrikaania). [1]

Tunnetuksi sen tekivät natsit käyttäessään sitä tuhoamisleireillään vankien tappamiseen. [2] Tutkimusten mukaan konsentraatioltaan 3 440 ppm Zyklon B:tä sisältävä kaasuseos tappaa ihmisen minuutissa. [3] ... "

” … Holocaust deniers claim that Zyklon B gas was not used in the gas chambers, relying for evidence on the discredited research of Fred A. Leuchter, who found low levels of Prussian blue in samples of the gas chamber walls and ceilings. Leuchter attributed its presence to general delousing of the buildings. Leuchter’s negative control, a sample of gasket material taken from a different camp building, had no cyanide residue. [61]

... "

Sininen ja jauhe on kidevedellistä, hartmaat pölypallot kidevetöntä, ihan samaa ainetta muuten.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kyllähän tuo symboliikka on melko selvä: Homo-EU yhdistää historialliset tausta-aatteensa. En vain käsitä, miten tähän liittyy Putin tai Trump? Ehkä halutaan viestiä, että täällä saatte homostella ihan niinkuin tykkäätte, onhan Helsinki maailman homopäääkaupunki?

Risto Koivula

EU tuskin on se syy, minkä takia ne teki aloitteen kokoontua täällä, mikä tarkoittaa ainakin mun mielestäsi, että EU:lla ei ole tässä mitään roolia.

Tietysti on pieni mahdollisuus, että ne ehdottaa EU:lle(kin) jotakin diiliä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Tulkitsenko oikein, että blogitekstistä kommentteineen välittyy jos ei suoranainen sateenkaarivastaisuus, niin ainakin spektrikriittisyys?

Kun osuuskauppa aikoinaan päätyi nimeämään suurmarkettinsa Prismoiksi ja tietyt myyntituotteensa Rainbow-brändin alle, oli selvää mitä sakkia firman päättäjät ovat. Niin että onko joku yllättynyt tästä pride-hössötyksestä?